Ajuda'ls a deixar enrere els maldecaps

Les famílies que atenem al Gavina volen el millor per als seus fills: que aprenguin, tinguin salut i siguin feliços. Quan arriba l’estiu desitgen que els nens puguin deixar enrere els maldecaps, les preocupacions i disfrutin d’uns dies de descans. L’estiu permet aquest parèntesi. És una època per a aparcar dificultats i amoïnaments.

Tanmateix, la major part d’infants de barris com el Raval, però, juguen amb desavantatge. La seva situació social i econòmica no els permet sortir del seu entorn, i les seves famílies no poden fer una despesa en activitats lúdiques si ni tan sols poden fer front a altres despeses vitals.

A la Fundació creiem que l’educació en el lleure és una eina potent per a vèncer les desigualtats i la manca d’oportunitats. És per això que, durant l’estiu, oferim activitats de casal a Barcelona i colònies a la natura. Estem compromesos i treballem per a garantir el dret al lleure dels infants, evitant que les raons econòmiques impedeixin l’accés a aquest en condicions d’igualtat.

Durant el mes de juliol i agost més de 100 infants faran casal a la ciutat i 120 aniran de colònies a “el Caliu” de Planoles, al cor dels Pirineus. Tot això serà possible si tu ens ajudes.

Un donatiu de 25 € permetrà que un infant disfruti d’un dia de casal amb dinar inclòs. Amb 130 € tindrà cobert cinc dies de casal, i amb 198 € podrà marxar cinc dies de colònies a Planoles. Amb la teva col·laboració podran deixar els maldecaps enrere, respirar alegria i gaudir, també, d’un estiu diferent. Ens ajudes a fer-ho possible?

Fes el teu donatiu

Materials de difusió de la campanya

Amb el suport i col·laboració de

Fundació Pere Tarres Obra Social "la Caixa"