Butlletí 14

Començar un nou any sempre és encoratjador: nous plantejaments, il·lusions renovades, aspiracions refermades... Nosaltres, però, que dividim la nostra intervenció i la nostra organització en “cursos escolars” (de setembre a juny) un nou gener és, a més, sinònim de revisar els quatre mesos de l’any anterior (en d’altres paraules, avaluar el primer trimestre) per encarar un dels trimestres més llargs del curs on la tasca que realitzem amb infants, adolescents, joves i adults del barri començarà a mostrar resultats i a plantejar nous reptes.

Tot i amb això, aquest principi d’any comença amb la clara voluntat de fer notar la presència de la Fundació Joan Salvador Gavina i deixar ben clar que tenim coses a dir, coses novedoses a mostrar i coses “de sempre” que segueixen funcionant.

Després d’uns dies amb el web aturat, tornem a intentar que estigui al dia amb allò que fem però també amb allò que ens preocupa i afecta a nosaltres i les persones que atenem. A més, farem sentir la nostra experiència al III Congrés del Tercer Sector Social. Aquest congrés pretén ser un espai on compartir i analitzar experiències i reflexions sobre els temes que més preocupen en aquest àmbit i reclamar als poders públics un accent més gran de les organitzacions en les polítiques socials. Enguany es celebra els propers 24 i 25 de març i al voltant del tema: “Sumem valors, construïm futur” . La nostra Fundació exposarà com amb l’art treballem la inclusió i lluitem contra les desigualtats.

Una altre esdeveniment es produirà el 20 de març al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Allà estarem presents a la festa UnCopDeMà on els protagonistes són els voluntaris i les entitats socials que treballen pels nens i nenes del món. Aquells que tingueu fills, nebots o néts, o simplement volgueu venir a veure què es fa a la ciutat per aquests infants i les seves famílies, reserveu-vos el diumenge per venir al Tibidabo.

En el decurs de l’any farem més activitats, hi haurà més llocs on ens farem veure i de tot puntualment us n’informarem a través del web o per carta convidant-vos a ser-hi. Seguiu-nos (encara no per facebook, però tot arribarà) i junts podrem fer grans coses per les persones que viuen i treballen al Raval i també són ciutadans de Barcelona.

Us el podeu descarregar des d'aquest enllaç:

`Memoria 2008/2009 Butlletí 14
   

Butlletí 14