Butlletí Obert 18

El passat dia 6 de juny en el marc incomparable de la fàbrica Moritz, vàrem voler celebrar amb totes i tots el voluntaris del Centre Obert un sentit homenatge a aquelles persones que al llarg de la història del “Gavina” heu anat deixant la vostra empremta personal i amb la vostra contribució i esforç heu anat ajudant a assolir els objectius de la nostra Fundació.

Gratitud va ser la paraula més emprada en aquell emotiu acte. Gratitud per la forma de ser solidari i compromesa; gratitud per l’altruisme que caracteritza al voluntari; gratitud per a la vostra implicació amb la societat i amb la seva gent; gratitud per a la vostra sensibilitat a les mancances dels més necessitats; gratitud perquè amb la vostra actitud dinàmica , emprenedora i responsable assumiu uns compromisos en benefici de la col·lectivitat i, en els nostre cas, amb els infants, joves i famílies del Raval.

L’àmbit social ve caracteritzat per un objectiu comú que és el benestar de les persones, contribuint a la millora de la seva qualitat de vida. La tasca del voluntariat adquireix un especial relleu atesa la vulnerabilitat dels col·lectius amb els quals es treballa en funcions com l’acompanyament i l’aprenentatge d’hàbits i comportaments que redunden, sens dubte, en el d’envolupament integral dels infants i joves que ateneu, dues peces clau del voluntariat social i que són eixos transversals en la resta de tasques i funcions que són compartides amb extraordinària eficàcia pel personal directiu , tècnic i assistencial del Gavina.

En uns moment especialment difícils per l’economia social, volem agrair-vos i reconèixer públicament la vostra aportació al bé comú i al benestar dels infants, joves i famílies d’un barri tan complex i ple de contrastos com és el barri del Raval, ajudant a la seva cohesió social.

Hem d’aconseguir entre tots un món més just i solidari i exigir de la classe política que respongui davant d’una situació d’emergència on, molt sovint, els col·lectius més febles i vulnerables són els més perjudicats.

Us el podeu descarregar des d'aquest enllaç:

Butlleti 18 Butlletí 18
   

O el podeu llegir en línia a Butlletí 18 - Un any d'activitats