Butlletí Obert 19

Amb el record, encara molt recent, de la flaire de la muntanya i de les onades del mar, per aquells que hem tingut la sort de gaudir-ne aquests dies de lleure, us presentem la nova edició del Butlletí Obert, que vol ser un nexe d’unió entre els que treballem amb els nens i nenes del Gavina i els nostres amics i col·laboradors.

A més de les informacions sobre les activitats del Casal d’estiu i de les Colònies, en aquesta edició ens volem fer ressò de dues noves col·laboracions amb la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, gràcies a la generositat de dues entitats.
Es tracta dels respectius oferiments de la “Fundació Ramon Martí Bonet contra la ceguera” i la Fundació Josep Finestres per atendre els nens i nenes del Gavina que ho necessitin.

En el primer cas, la Fundació Ramón Martí Bonet, ofereix diagnòstic, seguiment i tractament de patologies visuals de qualsevol mena, de manera que es pugui minimitzar el risc de fracàs escolar evitable relacionat amb un dèficit visual tractable. Sens dubte això permetrà millorar el rendiment escolar i el desenvolupament personal en molts casos, la qual cosa ens ajudarà a lluitar contra la pobresa i la marginació.
La Fundació Josep Finestres ens ofereix quelcom semblant, però en les esferes de la salut bucodental d’una banda i del diagnòstic i tractament d’afeccions podològiques per l’altra. No cal que expliquem com és d’important una bona salut bucodental per a una correcta nutrició i per al desenvolupament del llenguatge, ni com és d’important una correcta salut podològica per a un bon desenvolupament físic i en la prevenció del mal d’esquena i d’altres patologies del creixement.

Estem convençuts que aquestes dues noves iniciatives seran d’un gran ajut per als nostres infants i adolescents en la lluita contra l’exclusió social.
Agraïm de tot cor a ambdues fundacions el seu generòs oferiment, i els desitgem, igual que a tots vosaltres , un bon i profitòs curs.

Us el podeu descarregar des d'aquest enllaç:

Butlleti 19 Butlletí 19
   

O el podeu llegir en línia a Butlletí 19 - Salut Integral