Butlletí Obert 20

Teniu a les vostres mans una nova edició del Butlletí Obert. En aquesta edició, ens parlen de salut psicològica, la Blanca Santos qui, des de fa 3 anys s’encarrega a la Fundació d’atendre els infants, adolescents, joves i les seves famílies perquè puguin fer front a les dificultats i dures situacions que viuen a diari; i d'esport ens en parlen Jordi Delàs, metge, esportista i col·laborador del Gavina, i també els educadors dels diferents grups del Centre Obert.

Aprofitem l’altaveu que ofereixen aquestes línies per explicar que, per aquest any 2014, s’han posat en marxa un seguit de mesures amb l’objectiu de millorar la gestió del Gavina. En aquest context i d’acord amb qui ha estat directora fins ara, Anna Castro, el Patronat de la Fundació ha decidit apostar per un canvi de direcció amb un perfil més orientat a la gestió. Aquest canvi, però, suposa que l’Anna Castro passi a desenvolupar noves i importants tasques com a responsable del projecte de la casa de colònies “el Caliu” i com a responsable de l’àmbit de necessitats bàsiques dins del projecte de famílies. Agraïm des d’aquí en nom del Patronat i en el meu propi aquests set anys de dedicació de l’Anna al front de la direcció del Gavina i desitjar-li els millors èxits en les noves responsabilitats.

Pren el testimoni com a director en Jordi Balot, persona amb una llarga trajectòria tant en l’àmbit de la gestió com en el coneixement i experiència en el tercer sector. La seva carrera professional l’ha dut des de la direcció de programes d’intervenció a la Fundació Arrels a la gerència del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, passant per ser el Cap de Programes de Dependència i de Centres Sociosanitaris i Residencials de la Fundació Caixa Catalunya. A ell li donem la benvinguda desitjant-li també el millor en aquesta nova etapa que comença

Us el podeu descarregar des d'aquest enllaç:

Butlleti 20 Butlletí 20
   

O el podeu llegir en línia a Butlletí 20 - Mens sana in corpore sano