Campanya Estiu 2014

L'estiu a Gavina, quin gran viatge!

Aquest estiu reprenem un viatge que portarà les activitats d’estiu i els infants que hi participen més enllà del mes de juliol.

Quan el solstici d’estiu irromp en el nostre quotidià, escoles i instituts són els primers en deixar-lo entrar i que empenyi a petits i grans a gaudir de l’aire lliure. Els menors tenen per davant un període llarg per descansar i poder fer un munt d’activitats. Malauradament, però, no tots els nois i noies que viuen aquí, al Raval, tenen l’oportunitat de gaudir-lo com desitjarien.

Els pocs recursos de moltes famílies són per a cobrir necessitats bàsiques com un sostre o aigua corrent. Mares i pares es senten lligats de peus i mans al no poder oferir durant l’estiu oportunitats per gaudir i créixer.

Tots hem de poder sentir la calor des de sota l’ombra d’un arbre mentre escoltem la banda sonora de l’estiu, ja sigui el hit del moment o el cant de les cigales. Tots tenim dret a disposar d’un temps d’esbarjo i descans i, és per això que, des de la Fundació volem que menors i famílies aprofitin aquests dies llargs tant de juliol com d’agost.

Durant el mes de juliol més de 80 infants faran casal a la ciutat i entre juliol i agost gairebé 100 aniran de colònies a “el Caliu” de Planoles, al cor dels Pirineus. Tot això no serà possible si tu no ens ajudes. Amb 120 € un infant té coberta una setmana de casal amb dinar inclòs, i amb 275 € pot anar set dies de colònies a Planoles.

Amb el teu granet de sorra podem emprendre aquest viatge. Ens hi vols acompanyar?

Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina

Podeu fer el vostre donatiu per transferència o ingrés bancari al  compte de "la Caixa"
2100 - 3063 - 92 - 2200049350
o bé directament a Paypal
Amb el suport de
Logo Obra Social Fundació "la Caixa" Logo CaixaProinfancia