Campanya de Nadal 2015

Una vegada més us demanem que ens ajudeu. S’acosta el temps de la solidaritat per excel·lència tot i que voldríem que la solidaritat estigués present tot l’any. Ens agradaria il·lusionar-te i que amb la teva col·laboració, puguis fer possible la il·lusió d’infants i joves de la Fundació Joan Salvador Gavina.

Totes les famílies volen el millor per als seus fills: seguretat, felicitat i futur. Però molts infants juguen amb desavantatge des del moment del seu naixement. Neixen en barris insegurs, viuen en pisos compartits amb moltes altres persones i sense intimitat, no mengen bé, i l’accés als estudis se’ls complica quan finalitza l’educació obligatòria. Segons l’UNICEF, el 32,9 % dels infants a Catalunya viuen en situació de pobresa, això són més de 480.000 nens i nenes. El bilió d’infants que s’estima viuen en la pobresa a tot el món és alarmant, però us parlem de nens i nenes que viuen a la nostra mateixa ciutat, a pocs carrers de casa teva.

L’estat del benestar, esquinçat per la crisi i per anys d’abús, no ha donat les mateixes oportunitats a tothom. Aquí al Raval, fa més de 35 anys que treballem per tal de minimitzar i eradicar situacions d’injustícia que envolten el dia a dia de moltes de les famílies del barri. Ens hem proposat oferir educació i eines a infants i famílies per tal que puguin aprendre a volar més alt i convertir-se en protagonistes de la seva pròpia història, oferir-los ajuda i acompanyament per tal que les dificultats no esdevinguin barreres i puguin trencar amb el cercle de la pobresa.

La societat, a vegades, sembla que reparteix les cartes i algunes estan marcades. Ajuda’ns a trencar amb aquesta situació. Les evidències demostren que invertir en els infants i fer-ho des del seguiment integral i la prevenció converteix les seves precàries vides en històries de superació.

Col·labora i fes que els infants, adolescents i joves del Gavina puguin arribar a volar tan alt com ells desitgin.

Fes el teu donatiu

Materials de difusió de la campanya

Amb el suport i col·laboració de

Fundació Pere Tarres Obra Social "la Caixa"

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que figuren a la present butlleta quedaran incorporades als fitxers de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona.