Ciclisme solidari i visió per a tothom

Amb aquest títol, "Ciclisme solidari i Visió per a tothom a Catalunya" tindrà lloc el proper dissabte 21 de setembre al Velòdrom d'Horta una festa solidària organitzada per la Fundació Ramon Martí Bonet contra la ceguera. L'objectiu de l’esdeveniment és doble, d’una banda recaptar fons pel nou projecte del qual la Fundació Joan Salvador Gavina n’és beneficiària, i de l’altra difondre i sensibilitzar el públic sobre la tasca que realitzen.

Amb el projecte “Visió per a tothom a Catalunya”, la Fundació Ramón Martí Bonet vol poder cobrir les necessitats oftalmològiques de persones en situació de pobresa i risc d’exclusió que viuen molt a prop de nosaltres. Els beneficiaris que atendran, són de la nostra entitat i de tres entitats més de Barcelona gràcies al conveni de col·laboració que vam signar amb ells el passat mes d’abril (podeu rellegir la notícia). Són infants i adolescents menors de 18 anys que no tenen accés a unes ulleres o tractament que els pugui ajudar a solucionar el seu dèficit visual.

El dimecres 12 de setembre es va presentar en roda de premsa tant la jornada solidària com el projecte. A més de representants de les quatre entitats beneficiàries del projecte (el Casal dels Infants, la Fundació Pare Manel, la Fundació soñar despierto i nosaltres), hi van ser presents el gerent de la Fundació Ramón Martí Bonet, el Sr. Joan Nadal, el responsable del projecte local, el Dr. Ignasi Jürgens, i el director del Velòdrom d'Horta, el Sr. Manel Herrando. La festa es celebrarà en el marc del Campionat de Catalunya de ciclisme en pista i amb l’entrada (costa 5€ i els menors de 6 anys no paguen) a més de gaudir de la competició, hi ha inclòs el tiquet per a una paella popular, jocs infantils, activitats esportives, el sorteig de premis i una invitació 2x1 al Tibidabo.

Les entrades solidàries es poden adquirir ja a l'Institut Català de la Retina (C/ Ganduxer 117- Barcelona), al Velòdrom d'Horta (Pg. de la Vall d’Hebron, 185-201 - Barcelona), a la Fundació Ramón Martí Bonet (C/ Pau Alcover 67- Barcelona) i a la nostra Fundació. Podeu trucar-nos per telèfon, 93 442 66 83 de 10 a 13h, i reservar la vostra entrada. (demaneu per Jordi o Àngels).