Concert solidari de l'Escolania de Montserrat

En motiu del 35è aniversari de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, l’Escolania oferirà un concert solidari a benefici dels infants i famílies, en risc d’exclusió social, atesos per l’entitat al barri del Raval de Barcelona. L’Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d’Europa. Ja en el segle XIII, apareix en el Monestir benedictí i Santuari marià de Montserrat un petit grup de nois que, per mitjà de la pràctica del cant i de diversos instruments musicals, estan al servei d’aquest lloc tan singular.

El moment de crisi actual ha agreujat la situació de precarietat dels menors i cal donar resposta a l'emergència social manifestada en casos de desnutrició, falta d'higiene i deteriorament de la salut que afecta al desenvolupament i creixement d’infants i adolescents. Amb aquest concert solidari de l’Escolania enviem un missatge de pau i bellesa a través del cant i amb el llenguatge universal de la música. Els escolans, amb les seves veus, traspassen tota mena de fronteres i parlen directament al cor dels qui els escolten. I és en aquests cors on volem encendre una espurna que commogui a les persones per a que vulguin col·laborar i fer que els nois i noies del Raval puguin volar tant alt com puguin imaginar.

Us convidem el proper divendres 19 de desembre a les 7 de la tarda a la Parròquia de Sant Agustí al concert solidari per celebrar els 35 anys de la Fundació Joan Salvador Gavina.

 

Venda d'entrades: www.atrapalo.com i a la seu de la Fundació
de dilluns a dijous des de les 16 h i fins les 19h.

Qui no pugui venir, però vulgui col·laborar,
pot fer-ho al compte de fila 0:
"la Caixa" ES78 - 2100 - 3063 - 92 - 2200049350

Organitza: Fundació Joan Salvador Gavina - Col·labora: Escolania de Montserrat, Fundació Abadia de Montserrat i Atrapalo.com