Estiu 2008: La volta al món en 80 llibres

 

Educar en la lectura i fomentar el gust pels llibres en els infants i en els joves fins que esdevingui un hàbit personal i comunitari. Aquest és un dels objectius del Centre Obert Joan Salvador Gavina d’enguany, que durant l’estiu volem potenciar.

Ens hi ajuda la “Leo”, la bibiotecària Ravalnauta de la sala Sant Pau i Santa Creu que, amb les seves visites als centres del Raval i amb els seus viatges a biblioteques d’arreu del món, ens explica el valor dels llibres i l’aprenentatge de la lectura. De la mà d’aquest personatge de conte volem fer viure i gaudir als infants de les activitats del Casal i de les Colònies. La fantasia i la il·lusió de cada infant pot tornar-se una història real.

Tal com ens passa als adults, que recordem els contes de la nostra infantesa i els sentiments i les emocions que ens provocaven, els infants tenen l’oportunitat d’anar a d’altres indrets, de conèixer noves persones, de fer jocs divertits, de conviure amb els seus companys en un entorn diferent...

Per això us volem demanar la vostra col·laboració, perquè aquest estiu cada infant i cada jove obri els ulls al món a través de la lectura i a través, també, de la seva participació en les activitats d’Estiu.

Estiu 2008: La volta al món en 80 llibres
Estiu 2008: La volta al món en 80 llibres