Estiu 2010: Jugues? 1 i 1 fan 11

Gràcies!

Tot i el present de desencís que estem vivint, volem fer un reconeixement a l’esforç que tots i cada un de vosaltres heu fet en aquests passats mesos. Una vegada més ens demostra que teniu una preocupació real per l’entorn que us envolta i les persones que el formen, en el nostre cas els infants i les famílies en situació de vulnerabilitat social del Raval.

En la campanya anterior, deixàvem a l’aire una qüestió: quantes noves famílies al 2010 haurien de sobreviure amb el subsidi per desocupació. Amb el que portem de curs, hem constatat que el 50% de les famílies que atenem es troben amb un o bé els dos progenitors en situació d’atur i que en moltes d’aquestes famílies ja no hi ha ni possibilitat de cobrar l’esmentat subsidi. La Fundació no s’escapa d’aquesta situació de fragilitat econòmica, les subvencions de les tres administracions que ens regeixen (local, autonòmica i estatal) han començat a reduir les partides pressupostàries i, tot i trenta anys de feina al barri, no ens salvem de la retallada.

Però no tot són situacions desfavorables. En el darrer any hem pogut cursar més de mig miler d’ajudes directes a les famílies per a alimentació, higiene, equipament escolar i per a serveis d’atenció socioeducatives; més d’un centenar d’infants han rebut atenció personalitzada per a necessitats educatives especials; i un total de 910 participants han realitzat activitats artístiques, culturals i esportives organitzades per la Fundació.

Es poden escriure estadístiques per adormir-se o per despertar-se. Les nostres crides a la solidaritat en aquests moments tant complicats han tingut sempre una resposta per part vostra que ens enorgulleix profundament. La campanya que us presentem, “Un i un fan onze”, pretén no només animar-vos a que seguiu al nostre costat i sumem esforços, sinó que els multipliquem. Volem demanar-vos que, si està a les vostres mans, augmenteu la vostra aportació, i si sou dels que encara no heu fet aquests pas, us convidem a fer-lo perquè vosaltres no hi perdreu gairebé res i els nostres projectes poden guanyar-hi molt.

Estiu 2010: Jugues? 1 i 1 fan 11
Estiu 2010: Jugues? 1 i 1 fan 11