Guanyadors del premi Henkel Smile

El 30 de maig Henkel Ibèrica va fer lliurament a la nostra Fundació d'un premi del programa d'ajudes Henkel Smile. Des de fa 13 anys, i com a part del compromís empresarial amb la societat, duu a terme un programa a través del qual cada any Henkel proporciona suport econòmic a projectes socials d'ajuda a la infància. Aquests projectes són promoguts voluntàriament pels empleats i gràcies a una amiga de la Fundació i empleada de la multinacional, Sandra Bellido, rebrem una ajuda per cobrir necessitats bàsiques per a 90 famílies durant un any.

El Jurat responsable de seleccionar els Projectes d'Ajuda Social per a la infància ha seleccionat en total 4 projectes per a aquesta edició:

  • AIS Ajuda a la Infància Sense Recursos. Projecte per ajudar als nens amb deficiències físiques i/o mentals perquè puguin gaudir d'activitats d'oci. Projecte presentat per Carlos Berni Clos (Cosmètica).
  • Fundació Centri Obert Joan Salvador Gavina. Ajudar a cobrir necessitats bàsiques de nutrició durant un any per 90 famílies amb nens en situació de risc. Projecte presentat per Sandra Bellido (Cosmètica).
  • Associació per a la defensa i estudi de la natura. Projecte per al desenvolupament d'estratègies educatives per a nens amb necessitats educacionals especials. Projecte presentat per Mireia Calvet (Adhesius).
  • Fundació Laia Mendoza. Projecte per millorar les condicions educacionals dels estudiants de les castes més baixes de Dalit (Sud de l'Índia). Projecte presentat per Mónica García (Compres).

El lliurament de les donacions va ser de la mà del president de Henkel el Sr. Luis Carlos Lacorte.