Homenatge als voluntaris d'ahir i d'avui

La trajectòria del Gavina neix amb l’empenta d’un grup de voluntaris que es va commoure amb la realitat d’exclusió social i patiment d’infants i famílies del barri del Raval. Avui, i passats 34 anys, continuen donant protagonisme a les persones que atenem, amb una presència senzilla i compromesa, treballant conjuntament amb tot l’equip per a la recuperació dels drets de participació i inclusió social dels col·lectius més vulnerables. Per això, volem retre'ls un homenatge, a tots, als voluntaris d’ahir i als d'avui, presents al llarg de tots aquest anys d’història de la nostra entitat.

La situació actual ens fa augurar un futur que reclama promoure un canvi social. Cal fer un pas més en la promoció de noves polítiques socials i els voluntaris, una vegada més, estan cridats a fer un compromís ferm de recerca d’una justícia que respongui a les necessitats dels més desafavorits.

L'acte, on volem que els protagonistes siguin els voluntaris, tindrà lloc el proper dijous 6 de juny a les 19:00 h a la Fàbrica Moritz de Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41, entre Muntaner i Casanova). Serà una ocasió única per retrobar els voluntaris del “Gavina” d’ahir i d’avui.