III Congrés del Tercer Sector Social

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza el III Congrés del Tercer Sector Social que se celebrarà els dies 24 i 25 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Més de 1.700 persones, moltes d'elles d’entitats socials catalanes com la nostra, participaran a les taules, debats i ponencies que s'hi han organitzat.

La Fundació Joan Salvador Gavina serà allà exposant la nostra experiència utilitzant l'Art com a eina d'inclusió social. En concret, parlarem sobre els tallers de teatre i música que els infants i adolescents del Centre Obert realitzen en entitats del barri com "Xamfrà" i "Forn de Teatre Pa'tothom".

La tercera edició del Congrés del Tercer Sector Social se celebra sota el lema ‘Sumem valors, construïm futur’ i pretén enfortir la identitat del Tercer Sector Social per poder reafirmar la seva capacitat per defensar els drets socials i reivindicar més i millors polítiques contra les desigualtats socials.

Durant els dies 24 i 25 de març més d’un miler de representants d’entitats socials de Catalunya abordaran, en diferents formats, molts i diversos continguts per fer més fort el Tercer Sector Social, reclamar més i millors polítiques públiques en l’actual context de crisi econòmica i enfortir l’aliança del Tercer Sector Social amb els poders públics i els altres agents socials. En l’edició d’enguany hi participaran 246 ponents entre els que cal destacar, Conny Reuter, president de la plataforma europea d’ONG Socials, Begoña Román, professora d’ètica a la Universitat de Barcelona, Joan Majó, exministre i enginyer, Joan Subirats, Catedràtic de Ciències Polítiques a la UAB, Juan López de Uralde, ex director de Greenpeace a Espanya, Carlos Susías, President d’EAPN España (Xarxa Europea per la lluita contra la pobresa)... entre d’altres.

Tots aquells que us interessi saber amb més detall del que es parli aquells dies podeu seguir la informació al dia connectant-vos al facebook del congrés o al seu twitter.