Marxem de vacances... però tornem al setembre!

Benvolguts amics i amigues,

Hem arribat al final de l'estiu al Gavina. Les activitats de Casal i Colònies han estat la darrera de les activtats d'aquest curs 2012/2013. Ara, fem una petita pausa per descansar, recuperar forces i tornar el dia 2 de setembre amb energies renovades.

Els infants, adolescents i joves que atenem a la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina han gaudit durant aquest mes de juliol d'un temps i d'un espai d’esbarjo on han creat, descansat, sortit d'excursió... en definitiva, han trencat amb la rutina, sovint, massa punyent i dolorosa per a la seva edat.

El casal, a la ciutat, i les colònies, a Planoles, ofereixen experiències úniques que esperen amb entusiasme. És un temps anhelat i preuat, un temps privilegiat per a la descoberta i la imaginació, per transmetre valors, una experiència que cal viure-la i que així ho han pogut fer gràcies a l'esforç de l'equip d'educadors i educadores de la Fundació amb el suport de més de 40 voluntaris i les donacions de molts col·laboradors i amics.

Plegats podem crear una societat més plural i compromesa amb la transformació social, capaç de poder oferir un estiu per a tothom. Ens heu ajudat a donar una passa més per a fer realitat aquest somni.

Marxem de vacances, però tornarem. Comptem amb vosaltres?

Bon estiu a tothom!