Memòria de la Fundació 2015

Acabem de finalitzar un altre any de treball, i ja van 35 des del nostre inici d’activitat, i novament ens adrecem a vosaltres amb l’objectiu de ser transparents i rendir-vos comptes tant de la tasca duta a terme com dels ingressos i despeses realitzats per donar resposta a les necessitats dels infants, adolescents i joves (i les seves famílies) més vulnerables de la nostra ciutat.

Volem seguir transmetent la nostra preocupació per la repercussió negativa que la crisi econòmica i social està tenint en la infància i famílies més vulnerables, sense perspectives de millora a curt termini, i que queda reflectida en el patiment dels infants que han de viure situacions de desnonaments, pobresa energètica, manca de treball i de recursos econòmics per a fer front a les seves necessitats més bàsiques d’alimentació, higiene, medicacions, transport i accés a activitats de lleure. Tots aquests aspectes estan tenint una incidència directa en la salut mental i emocional dels infants, que necessiten tot el nostre suport. Des d’aquí volem fer-vos una crida a continuar amb aquest compromís de lluita per la construcció d’una societat més justa i solidària.

Malgrat la crítica situació, volem donar-vos les gràcies a totes aquelles persones que heu contribuït a fer realitat el projecte de la Fundació al llarg d’aquest any: professionals, voluntaris, socis i donants, simpatitzants, fundacions, empreses i administracions públiques que han aportat, cadascú des de la seva situació, un petit gra de sorra per a fer del nostre un gran projecte.

Us convidem a llegir aquestes pàgines que il·lustren la feina feta i us animem a seguir construint un món millor, on els infants siguin protagonistes de les seves pròpies vides i puguin continuar regalant-nos els seus somriures.

Memòria de la Fundació 2015

Altres documents de la Fundació Joan Salvador Gavina

Documentació

Us podeu descarregar la memòria des dels següent enllaç:

Memoria 2015 Memòria de l'any 2015

Llicència de Creative Commons
Les memòries de la Fundació Joan Salvador Gavina estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

Darrera actualització: 04/05/2016