Memoria 2016

Acabem de finalitzar un altre any de treball i ens adrecem a vosaltres amb l’objectiu de ser clars i transparents. Amb la present memòria "L'any d'una volada" us relatem la tasca duta a terme i els recursos que han calgut per donar resposta a les necessitats dels infants, adolescents, joves i les seves famílies més vulnerables de la nostra ciutat.

Volem seguir transmetent la nostra preocupació per la repercussió negativa que la crisi econòmica i social està tenint en la infància i les seves famílies. Amb moltes dificultats poden fer front a les seves necessitats més bàsiques d’alimentació, higiene, medicaments, transport i ja no diguem accés a activitats de lleure.

Malgrat la crítica situació i que tot té una incidència en la salut física i emocional, volem donar-vos les gràcies. Cadascú des de la seva situació ha aportat un gra de sorra per a fer del nostre un gran projecte. Us convidem a llegir aquestes pàgines i us animem a seguir construint un món millor, on els infants siguin protagonistes de les seves pròpies vides i puguin volar tan alt com desitgin.

Memòria de la Fundació 2016