Memòria de la Fundació de 2013

Amb la publicació de la Memòria volem rendir comptes de la tasca realitzada per la Fundació Joan Salvador Gavina al llarg de l’any 2013, amb l’objectiu de ser el màxim de transparents. Ha estat un any intens, amb molta feina realitzada amb il·lusió per tal de millorar la qualitat de vida dels infants, adolescents i joves, així com de les seves respectives famílies, del barri del Raval de Barcelona.

Malgrat la crítica situació, volem donar-vos les gràcies a totes aquelles persones que heu contribuït a fer realitat el projecte de la Fundació al llarg d’aquest any: professionals, voluntaris, socis i donants, simpatitzants, fundacions, empreses i administracions públiques que han aportat, cadascú des de la seva situació, un petit gra de sorra per a fer del nostre un gran projecte.

Us convidem a llegir aquestes pàgines que il·lustren la feina feta i us animem a seguir construint un món millor, on els infants siguin protagonistes de les seves pròpies vides i puguin continuar regalant-nos els seus somriures.

Memòria de la Fundació 2013

Altres documents de la Fundació Joan Salvador Gavina

Us podeu descarregar la memòria des d'aquest enllaç:

Memoria 2013 Memòria del 2013
   

Llicència de Creative Commons
Memòria 2013 de Fundació Joan Salvador Gavina està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons