Millorar la salut d'infants, adolescents i joves

Amb l'objectiu de millorar la salut d'infants, adolescents i joves atesos a la Fundació, hem signat convenis de col·laboració amb la Fundació Ramón Martí Bonet i la Fundació Josep Finestres per realitzar visites oftalmològiques, odontològiques i podològiques.

D'una banda, la Fundació Ramon Martí Bonet ofereix tractament i cirurgies oftalmològiques de forma gratuïta en l’àmbit local (però també en zones del món amb recursos mèdics insuficients) per a col.lectius en risc d’exclusió social i poder evitar o pal·liar la ceguesa en tots aquells casos mèdics en què resulti possible. A més, realitza controls per a detectar de forma precoç casos de discapacitat infantil, diabetis o altres patologies.

D'altra banda, la Fundació Josep Finestres és l'encarregada de gestionar els hospitals odontològic i podològic de la Universitat de Barcelona. Tenir cura dels peus i de la salut bucodental és l'objectiu dels professionals que atenen a un preu bonificat a les persones en situació de vulnerabilitat social que passen per les instal·lacions del campus hospitalari de Bellvitge.

La col·laboració i la feina que podrem realitzar conjuntament les tres fundacions, ens permet fer un salt qualitatiu important en els serveis i recursos que facilitem a les famílies ateses als projectes de la Fundació Joan Salvador Gavina. Un pas que ens apropa a poder garantir el dret a la salut a col·lectius vulnerables.

Moment de la signatura a la seu de la Fundació Ramón Martí Bonet