Moltes gràcies

Amics i amigues, en nom de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina volem agrair-vos la vostra participació en l’acte a benefici de la nostra entitat.

La nit del 14 de març va ser molt especial per a tots: amics i col·laboradors del Gavina, persones mogudes per una causa solidària, artistes i professionals de la comunicació sensibles a les situacions de vulnerabilitat social... El vostre suport permetrà continuar treballant en la línia de la prevenció amb els infants, adolescents, joves i les seves famílies. Prevenir és invertir en futur, és un camí que no té resultats immediats, però és una font d’oportunitats i de possibilitats.

La responsabilitat és respondre a la necessitat del moment, i és això al que entre tots hem contribuït, posant el nostre gra de sorra perquè el futur dels infants sigui d’esperança i d’alternatives d’una vida millor.

Moltes gràcies a tots i cada un de vosaltres per aconseguir que aquesta màgia hagi estat possible. Rebeu una salutació fraterna de tot l’equip del Joan Salvador Gavina.

Peu agraïment