Nadal 2008: Entre tots podem!

A punt de tancar l’any 2008, estem tots immersos en un temps d’incertesa social i econòmica que només ens deixa veure l’ampolla mig buida. És en moments com aquests, quan les propostes que busquen millorar la situació material i anímica de les persones que pateixen, adquireixen un valor afegit. L’equip que formem la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina volem que les inquietuds de persones compromeses com vosaltres tinguin un lloc on realitzar-se i adquirir valor real.

Tots estem preocupats pel camí que està prenent la nostra societat. La feina realitzada des del centre ens apropa a moltes famílies del Raval de Barcelona, que veuen, de nou, trontollar els equilibris precaris del seu dia a dia i que han assolit amb esforç i amb suport d’iniciatives com la nostra. Ara més que mai calen col·laboracions desinteressades que, per petites que siguin, puguin ajudar i assegurar la suficiència d’un nombre creixent de persones cada cop més properes al llindar de la pobresa, de la marginació i, per més increïble que pugui semblar, de tornar a passar gana en una ciutat del segle XXI.

Des de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina som optimistes. Veiem camins per cercar i fer realitat un bé comú, atenent a infants i famílies que busquen un suport i un ajut social que desborda als ens públics. Materialitzar aquest bé serà real amb donatius com el vostre. Recolzant propostes i convertint en fets els somnis de les persones que s’apropen a la nostra fundació, participeu amb la nostra causa: treballar per a què les famílies assoleixin unes condicions de vida dignes.

(podeu descarregar-vos la carta de la campanya des d'aquest enllaç)

(podeu descarregar-vos la postal de Nadal 2008 des d'aquest enllaç)

Nadal 2008: Entre tots podem!
Nadal 2008: Entre tots podem!