Nadal 2009: Sou un factor clau!

Al Gavina no ens aturem. Tu no t’aturis, ara ets un factor clau!

Estem vivint un moment social i econòmic delicat. Abans de la crisi econòmica actual, més de mig milió de persones a Catalunya subsistien amb menys de 460€ al mes. Quantes noves famílies s’hi deuen haver afegit en aquest darrer any?

Amb la incertesa econòmica que patim i si sumem els esdeveniments dels últims mesos al barri, podríem dir que al Raval estem vivint un crac social. La situació de risc de la població que atenem s’agreuja i la tasca feta fins al moment (cobertura de necessitats bàsiques, suport en la conciliació de la vida laboral de les famílies, formació continuada quan s’obté l’estabilitat a la feina...) s’estanca, podent entrar novament en una situació de fragilitat que faci perdre part d’allò que conjuntament amb les famílies hem aconseguit al llarg de tots aquests anys.

Vivim un present de desencís que ens podria portar a ficar-nos dins la closca tot esperant bonança. Aquesta situació no ens atura sinó que reafirma la nostra presència. El nostre programa de prevenció, d’atenció i de col·laboració ciutadana per alleugerir el patiment i donar suport a les famílies, és ara de vital importància. No podem restar quiets, és dels voluntaris i dels amics de qui, en moments de desencant social, hem de treure forces. Sou un factor clau perquè els projectes de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina no s’aturin. La vostra ajuda i la nostra il·lusió farà que entre tots fem que el sol llueixi amb força renovada i que ho faci amb més igualtat per a els infants, per als joves i per a les seves famílies.

(podeu descarregar-vos el Butlletí des d'aquest enllaç)

Nadal 2009: Sou un factor clau!
Nadal 2009: Sou un factor clau!
Nadal 2009: Sou un factor clau!