Nadal 2010: Jugues? 1 i 1 fan 11

Estem a punt de finalitzar l’any 2010. Si fem un balanç sabem que ha estat un any de crisi no només econòmica sinó global vinculada a altres crisis com són la de la vivenda, la del medi ambient, la dels valors... Aquesta situació però posa davant nostre nous paradigmes. Avui més que mai la solidaritat pren un protagonisme especial. La solidaritat que passa perquè tota persona pugui viure dignament. Des de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, treballem diàriament perquè tota persona atesa a la nostra Fundació pugui viure amb una mínima dignitat. La nostra tasca té una vessant més amplia i és la de comprometre a les administracions i grans institucions en aquesta comesa. Però la solidaritat també té una faceta que ens implica a tots com a ciutadans, ens fa una crida a reflexionar en profunditat sobre les desigualtats que han estat generades per un sistema econòmic injust i excloent.

Diàriament en el nostre treball amb les famílies detectem que les necessitats bàsiques de la major part d’elles no estan cobertes, estem parlant de necessitats com l’alimentació, la roba, la vivenda o l’educació. com diria Martin Luther King: És una broma cruel dir-li a una persona que se’n ha de sortir amb els seus propis mitjans quan no té mitjans.

La campanya de Nadal 2010 pretén continuar l’empresa que ja vam començar en la campanya del darrer estiu. Volem animar-vos a continuar no només sumant esforços sinó multiplicant-los. Us demanem un any més que, si és a les vostres mans, continueu donant suport als nostres projectes. No hi ha millor regal de Nadal per nosaltres que el somriure d’un infant. Fem-lo possible!

Nadal 2010: Jugues? 1 i 1 fan 11
Nadal 2010: Jugues? 1 i 1 fan 11