Escolta els protagonistes del Gavina

Aquest Nadal no volem parlar d’estadístiques, volem parlar-vos d’ESPERANÇA i OPORTUNITATS.

Són molts els infants que atenem a la Fundació. Tots viuen en variades situacions d'exclusió i pobresa i volem que penseu les coses que podem fer si ens ajudeu.

Amb les vostres aportacions econòmiques donem suport emocional, detectem i posem mesures per corregir problemes d'aprenentatge, oferim beques perquè joves puguin seguir estudiant, comprem material escolar bàsic, oferim activitats de lleure i colònies durant les vacances escolars... Amb els vostres donatius, plantem cara a situacions que exclouen a petits i joves de gaudir de les mateixes oportunitats que la majoria de persones de Barcelona.

Voleu donar-los la mà? Amb tu fem possible que Gavina segueixi essent camí de present i futur.

i contribueixes a prevenir i reduir el fracàs escolar donant suport als estudis.

i ajudes als projectes de millora de la salut emocional.

i fas possible que aquest Nadal un infant faci 5 dies de casal o un jove 3 dies de colònies.

També podeu fer un donatiu amb un ingrés o transferència al número de compte de:

  • “la Caixa”: ES78 – 2100 – 3063 – 92 – 2200049350 (Cal que feu constar el nom i NIF de la persona donant)

Qualsevol donatiu, per petit que sigui, serà ben rebut. Amb ells, farem possible que l’esperança del Nadal sigui realitat tot l’any

Ajuda’ns a donar-los aquesta oportunitat!


En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que ens faciliteu quedaran incorporades als fitxers propietat de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona o per correu electrònic a arco-lopd@fgavina.org.