Nou cicle de xerrades

Per a en Joan Salvador Gavina, protagonista de la novel·la de Richard Bach que dóna nom a la nostra fundació, volar més alt i més lluny és el camí per a descobrir les potencialitats presents en cadascú. Aquesta ha estat la filosofia que ha inspirat la nostra forma de ser i la nostra manera d’actuar. Totes les persones, independentment de la seva condició social, han de tenir l’oportunitat de desplegar el seu potencial com a éssers humans. La nostra missió és, doncs, oferir opcions i possibilitats, acompanyant i minimitzant els efectes de la manca d’oportunitats dels infants i famílies amb escassos recursos i, per sobre de tot, estem educant des de l’acció social per a la superació i l’eradicació de les fractures que sacsegen la societat on vivim.

Part de la nostra feina ,es, per tant, donar a conèixer i sensibilitzar la societat i per això, oferim xerrades a escoles, instituts i col·lectius amb l’objectiu de reflexionar sobre què és la tasca social, què vol dir prevenció, de què parlem quan diem que hi ha famílies amb desavantatge social. Volem contribuir a obrir els ulls a un món desconegut però fer-ho de manera positiva, participativa i trencat tòpics sobre pobresa, immigració o prostitució.

Podeu venir-nos a visitar quan volgueu, només ens heu de trucar al 93 442 66 83 o enviar un correu a comunicacio(arrova)fgavina.org.

Documentació

Fulletó informatiu - Implica la teva Escola

Alguns moments de les visites

Nou cicle de xerrades
Nou cicle de xerrades
Nou cicle de xerrades
Nou cicle de xerrades