Obrim a l'Estiu!

L’estiu ja truca a la porta. Les escoles i els instituts enllesteixen la recta final del curs. Al pati, petits i grans ensumen el descans ben merescut. El ritme accelerat de tot l’any s’anirà alentint fins a penjar el cartell de: “Tornem després de l’estiu”. Al Raval tot és diferent, fins i tot això. Els infants i els joves disposen de més temps lliure, moltes ganes d’aprofitar-lo però ben poques opcions de triar com passar uns dies de vacances diferents a la resta de dies de l’any.

No és moment de parar i per aquest motiu seguim oberts. Obrim portes a noves experiències, a nous ambients urbans i rurals allunyats de casa, a models i valors que afavoreixen la convivència i el respecte al medi ambient, a viure i conviure a prop de la natura..., en definitiva, obrim portes a espais educatius com els que ofereixen els casals, les colònies, els campaments i les rutes, que giraran entorn el centre d'interès "Terra, Aigua, Foc i Aire".

No podem permetre que les portes quedin tancades. Serà cada una de les vostres aportacions les que faran possible que un infant pugui gaudir d'una setmana de casal (83€), o una setmana de colònies a Planoles (170€), o que un grup de 15 adolescents vagin un dia a la piscina (45€) i un altre a la platja (35€), o que un jove pugui anar de campaments a Les Lloses (150€). Aquestes i altres portes són les que hem d'obrir i estem segurs que gràcies a tots vosaltres obrirem les portes a que es faci realitat el somni de tants infants i joves.

Obrim a l'Estiu!
Obrim a l'Estiu!