Participació tallers per treballar la sexualitat intercultural

L’associació Candela imparteix, des del passat 25 de gener i fins el proper 7 de març, un taller per dotar a diferents professionals del barri que treballen amb joves d’eines i recursos per a abordar la sexualitat adolescent en les diferents etapes del seu desenvolupament.

El taller, anomenat ‘La sexualitat: Un llibre blanc per escriure’, consta de 4 sessions de 4h, durant les quals es tractarà la construcció de les sexualitats des del vessant biològic, psicològic i social i la seva vivència d’una manera integral i integradora. Amb una perspectiva de gènere, s’analitzaran els diferents estereotips associats i els mites existents a la nostra societat, alhora que s’abordaran les principals Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i les formes de prevenció per tal de poder fer un bon acompanyament als adolescents.

El taller, que s’imparteix al Casal de Barri Folch i Torres, està impulsat per la Comissió de Salut del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social ‘la Caixa’, amb el suport del Pla de Barris Raval Sud (Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya).
 

Participació tallers per treballar la sexualitat intercultural