Ravalstoltada 2016

Sota el lema "Un Raval de Colors", entitats, associacions, col·lectius, veïns i veïnes sortiran al carrer per mostrar l’amalgama de cultures i d’identitats del barri en la 13ª edició del Carnestoltes del Raval, que es celebrarà el proper dissabte 20 de febrer.

Activitats esportives i lúdiques per a infants, joves i les seves famílies, una paellada popular i activitats musicals i de ball formaran part d’aquesta jornada, que tindrà com a eix central la tradicional rua. Aquesta començarà a les 17h a la Rambla del Raval i finalitzarà a les 19.30h a la Plaça Folch i Torres.

Activitats de matí (pl. Folch i Torres):

  • 11.00 a 13.30h - Activitats per a infants, famílies i joves.
  • 11.00 a 13.30h - Carpa Memòria Històrica.
  • 13.30 h - Paellada popular.

Activitats de tarda:

  • 17.00 a 19.30h - Rua de Carnaval. Itinerari: Rambla del Raval, c. Aurèlia Campmany, c. Carme, La Rambla, c. Unió, c. Marquès de Barberà, c. Sant Oleguer, c. Sant Pau, c. Reina Amàlia i pl. Folch i Torres.
  • 16.30 a 18.00h - Actuacions a la pl. Folch i Torres: Escola de Swing Spank the Baby i Roxane Butterfly & Los Hoofers de J.S.I.
  • 19.30 a 22.00h - Arribada dels grups de comparses a la pl. Folch i Torres.

Resum

Quan? Dissabte 20 de febrer
A quina hora? des de les 11 h. i fins a les 13:30 h. i de 17 h. a 22 h.
A quin lloc? Plaça Folch i Torres i diversos carrers del Raval

Entitats participants

ACV Carrer Cera, Grup Món Raval, Casal de Gent gran Josep Trueta, Casal de Gent gran Josep Tarradellas, Taula de Mediació plaça Folch i Torres, Projecte Infància Raval, S.C. l'Avi, Samba Unidos de Barcelona, Xamfrà, Gestalt en Movimiento, Fundació Tot Raval, Centro Boliviano Catalán, Associació Joves TEB, SCA Disbauxa, Acesob, Impulsem, Escola d'Escacs Estel Casa Eslava, Fundació Servei Solidari, Voluntaris 2000, Spank the Baby, Esplai Escó, Associació Amics dels Gegants Ramón i Lola, Coordinadora de Corals del Raval, SC Els Amics, SC Els Clavells, Raval's Band, Toquem com Toquem, Tabú Percussió, Picarol, Batala, Festimbal, Centro Filipino Benito Tuluyan, Veïns i Amics del Raval, Club IPI, Ravalnet, Roxane Butterfly & Los Hoofers de J.S.I, Ajuntament de Barcelona, Casal dels Infants, Casal de barri Folch i Torres i Banda Mandanga.

Ravalstoltada 2016