Reconeixement a l'excel·lència de la nostra tasca

Després de rebre el premi Josep Parera 2012, la Fundació Joan Salvador Gavina se sent enormement orgullosa d'haver estat reconeguda amb un altre premi, aquest cop de la Fundació Avedis Donabedian. Aquesta fundació es va crear l’any 1989 i és l’òrgan gestor de l’Institut Universitari Avedis Donabedian-Universitat Autònoma de Barcelona. La seva missió és la de col·laborar amb els professionals i altres institucions públiques i privades amb l’objectiu de millorar la qualitat dels serveis sanitaris i socials que reben els ciutadans. La FAD impulsa el moviment per a la millora de la qualitat de l’atenció sanitària i social seguint les línies establertes per destacats professionals del món de la qualitat com el Professor Donabedian i per institucions pioneres d’aquest àmbit arreu del món.

Dins d’aquesta voluntat de millora, la FAD atorga uns premis a la qualitat en sanitat des de l’any 1990 amb la idea de distingir públicament la feina diària realitzada pels professionals i els centres. Aquest any s’ha convocat per primera vegada el Premi a l’Excel·lència en qualitat a un programa d’integració social i el jurat ha atorgat aquest guardó a la nostra entitat. A la convocatòria hi vam presentar el nostre programa de promoció, formació i inserció humana y cultural dels infants, joves i famílies en situació d’alta pobresa i marginació del barri del Raval de Barcelona. Hem acumulat una historia de 33 anys amb uns objectius molt clars que ens han permès arrelar-nos al territori i esdevenir referents de moltes famílies.

L'acte va tenir lloc el passat dimecres 9 de gener de 2013 al Palau de la Música Catalana. Aquell mateix es van entregar juntament al premi a la Integració Social els premis de les categories d'hospitals, servei d'atenció primària, servei d'atenció socionsanitària i a les persones amb dependència, salud mental i adiccions, societats científiques, integració asistencial, i projectes de salut pública així com el d'Homenot de la Sanitat nacional (que en aquesta edició hauria d'haver-se canviat pel de Donota en reconèixer la trajectòria de la Dra. Margarita Salas) i internacional.

Programa de l'acte

Els guardonats de la nit

Reconeixement a l'excel·lència de la nostra tasca