Sant Jordi 2013

S'apropa Sant Jordi i un any més, la Rambla del Raval serà l'escenari on muntarem amb altres entitats del barri parades per celebrar la diada. A més de roses, llibres i productes tradicionals de la diada, tothom que vingui a passejar per "l'altre rambla" podrà conèixer què fan les entitats del barri i participar en tallers o veure espectacles que mostren la riquesa cultural del Raval.

Com no podia ser d’una altra manera, la literatura ocuparà un paper central, amb lectures de textos, conta contes i un club de lectura, entre d’altres. El Museu Marítim de Barcelona organitza "La Biblioteca baixa al jardí", una activitat amb la qual traslladen el servei de biblioteca a les respectives zones de jardí de les seves instal.lacions. La Biblioteca de Catalunya, per la seva banda, ofereix una visita guiada als seus espais amb un concert de pianola al final del recorregut.

A més, aquest any la Fundació vendrà roses solidàries al pati de l'Ajuntament de Barcelona. Aprofitant la jornada de portes obertes i amb el lema "Un gest ho canvia tot", es vol que els ciutadans que vulguin veure l'edifici noble de l'ajuntament puguin també canviar la vida de moltes persones amb una rosa solidària.