Tria el nostre projecte i DKV el farà realitat

Tu decideixes. Tria el projecte i DKV el fa realitat

La Fundació ha presentat un projecte a DKV asseegurances, i un cop passada la fase de selecció, ens fan falta els vots d'empleats, clients, mediadors, proveïdors i professionals sanitaris de DKV per ser un dels quatre projectes triats.

S'ha engegat la campanya de votacions “Tu decideixes 2015!”, una iniciativa per la qual empleats, clients, mediadors, proveïdors i professionals sanitaris de DKV poden votar pels seus projectes preferits de la X Convocatòria d'Ajudes a Projectes Socials, Ambientals i de Cooperació al Desenvolupament. En aquesta edició, hem presentat el projecte EcoSocial de "el Caliu" on atenem i acompanyem a nens en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social al mateix temps que els inpliquem de manera directa en activitats mediambientals (pots llegir-ne més informació aquí).

El procediment per sortir triats és per vots en el projecte. Aquelles iniciatives que obtinguin més vots de cadascun de les quatre categories resultarà guanyadora automàtica. És per aquest motiu que sol·licitem el vostre vot i fer-ho és molt fàcil. Cada persona pertanyent a un dels cinc grups de votants (empleats, clients, mediadors, proveïdors i professionals sanitaris del Grup *DKV) podrà votar un projecte entrant en la web http://tudecides.dkvseguros.com o a través d'http://rsc.dkvseguros.com. A més podrà deixar un comentari i compartir-ho en Facebook, Twitter o *Linkedin amb els seus amics o coneguts perquè també votin el seu projecte.

Ja sabéu què heu de fer, si sou del grup de votants de DKV emetre un vot i fer un comentari al nostre projecte; i si no ho fóssiu, entreu al nostre Facebook o Twitter i reenvia el missatge entre els vostres amics i coneguts. Estareu ajudant a nois i noies en risc d'exclusió social i a que puguin tenir igualtat d'oportunitats que alstres nois i noies de la seva edat.

Enllaços d'interès

Campanya "¡Tú decides 2015!"

Projecte EcoSocial de "el Caliu"