Un estiu per a tothom!

Benvolguts amics i amigues,

Els infants, adolescents i joves que atenem a la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina necessiten un temps i un espai d’esbarjo, un temps per crear, descansar, sortir de la rutina... Una rutina, a vegades, massa feixuga, massa punyent i dolorosa per a la seva edat; un dia a dia, en molts casos, marcat per la pobresa, l’exclusió i la manca d’oportunitats.

Els infants que viuen al Raval i que participen en projectes com el nostre també tenen dret a un temps i un espai d’estiu per créixer, somiar, riure, divertir-se i, fins i tot, per  creure que un altre món per a ells mateixos és possible.

La feina que fem al casal urbà i les colònies a Planoles ofereix experiències úniques que els infants esperen amb entusiasme. És un temps anhelat i preuat, un temps privilegiat per a la descoberta i la imaginació, per transmetre valors, és una experiència que s’ha de viure.

Plegats podem crear una societat més plural i compromesa amb la transformació social, capaç de poder oferir un estiu per a tothom. Ajudeu-nos a fer realitat aquest somni.

Amb 110 € un infant pot gaudir d’una setmana de casal amb dinar inclòs.
Amb 250 € un infant pot marxar 7 dies de colònies a Planoles.

Comptem amb vosaltres!

Xavier Campà i de Ferrer
President de la Fundació
Centre Obert Joan Salvador Gavina