Posem color a l'estiu

Posem color a l'estiu

Amb la teva implicació i la de persones solidaries com tu, hem aconseguit que la situació de pobresa dels infants hagi anat millorant. Tanmateix, queda feina per fer.

Estem segurs que el temps de lleure amb els teus fills, néts o amics el consideres important. I quan arriben aquestes dates deus planificar activitats prop de casa teva o alguna escapada més lluny. Les famílies que atenem a la Fundació també pensen com donar un dies de descans i respir als seus fills, com oferir-los activitats que els ajudin a perdre de vista els problemes que diàriament han de suportar en pròpia pell o vivint la situació dels seus pares: inseguretat en l’habitatge, manca de recursos per l’alimentació, pobresa energètica, malalties...

Volem demanar-te que contribueixis a fer possible que puguin tenir aquests dies de lleure. Pots col·laborar amb:

Qualsevol donatiu, per petit que sigui, serà ben rebut, amb ells ens agradaria passar del blanc i negre de la ciutat al color de l’estiu i sabem que amb la teva generositat ho podem fer.

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que figuren a la present butlleta quedaran incorporades als fitxers de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona.