Quin estiu esperen els infants del Gavina?

Qualsevol donatiu, per petit que sigui, serà ben rebut. Tu pots contribuir que aquest estiu els infants, adolescents i joves que vinguin al Gavina puguin arribar a volar tant alt com ells desitgin.

 

 

"Qui espera, desespera", diu el nostre refranyer català. Arribat el bon temps tothom desitja uns dies de respir per prendre distància, per retrobar-se amb els amics, calmar la xafogor i fer gresca.

I els nens i nenes del Gavina quin estiu esperen? Podran tenir el silenci que els permeti superar les contradiccions i preocupacions del seu dia a dia? Podran obrir una escletxa on entri el sol?

Ara arriba un gran moment per passar-ho bé i tant els més petits com els joves de la Fundació esperen amb delit i il·lusió estones d’aventura, joc, emoció i diversió.

Col·labora amb nosaltres per posar color a l’estiu.

Volem demanar-te que contribueixis a fer possible que puguin tenir aquests dies lúdics i de respir. Pots col·laborar amb:

Podeu fer un donatiu amb un ingrés o una transferència al número de compte de:

  • “la Caixa”: ES78 – 2100 – 3063 – 92 – 2200049350

Si feu un donatiu de més de 100 €, heu de fer constar el nom i NIF de la persona donant.


En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que figuren a la present butlleta quedaran incorporades als fitxers de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona.