Memòria anual

Tornem a estar amb vosaltres per tal de rendir-vos comptes del que ha estat aquest 2017. Sense dubte, un dels fets que més ha marcat aquest any ha estat l’atemptat del 17A a les Rambles de Barcelona, molt a prop del Raval on estem situats. Aquell dia, un grup d’infants i les seves educadores gaudien del casal d’agost i, a l’hora de l’atemptat, tot just acabaven d’arribar als locals del Centre Obert. La repercussió de l’atemptat, en la nostra lluita per a la inclusió, la convivència intercultural i el respecte cap als altres, l’hem hagut de treballar intensament amb els menors,joves, famílies i, també, amb els professionals de l’entitat.

Aquest any hem incidit en dos aspectes que ens semblen essencials: la igualtat de gènere i la participació. En la societat del segle XXI tenim el repte de garantir la igualtat d’oportunitats i promocionar que les famílies participin en determinades activitats amb els seus fills i filles, i empoderar-les en el seu rol educatiu.

Esperem seguir comptant amb el vostre suport i col·laboració, i ens comprometem a donar resposta als reptes que encara tenint per davant.

Memòria de la Fundació 2017

Altres documents de la Fundació Joan Salvador Gavina

Documentació

Us podeu descarregar les memòries dels cursos anteriors des dels següents enllaços:

Memoria 2016 Memòria de l'any 2016 Memoria 2015 Memòria de l'any 2015 Memoria 2014 Memòria de l'any 2014
Memoria 2013 Memòria de l'any 2013 Memòria del curs 2011/2012 Memòria del curs 2010/2011

Llicència de Creative Commons
Les memòries de la Fundació Joan Salvador Gavina estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

Darrera actualització: 30/05/2018