Memòria anual

Acabem de finalitzar un altre any de treball i ens adrecem a vosaltres amb l’objectiu de ser clars i transparents. Amb la present memòria "L'any d'una volada" us relatem la tasca duta a terme i els recursos que han calgut per donar resposta a les necessitats dels infants, adolescents, joves i les seves famílies més vulnerables de la nostra ciutat.

Volem seguir transmetent la nostra preocupació per la repercussió negativa que la crisi econòmica i social està tenint en la infància i les seves famílies. Amb moltes dificultats poden fer front a les seves necessitats més bàsiques d’alimentació, higiene, medicaments, transport i ja no diguem accés a activitats de lleure.

Malgrat la crítica situació i que tot té una incidència en la salut física i emocional, volem donar-vos les gràcies. Cadascú des de la seva situació ha aportat un gra de sorra per a fer del nostre un gran projecte. Us convidem a llegir aquestes pàgines i us animem a seguir construint un món millor, on els infants siguin protagonistes de les seves pròpies vides i puguin volar tan alt com desitgin.

Memòria de la Fundació 2016

Altres documents de la Fundació Joan Salvador Gavina

Documentació

Us podeu descarregar les memòries dels cursos anteriors des dels següents enllaços:

Memoria 2015 Memòria de l'any 2015 Memoria 2014 Memòria de l'any 2014 Memoria 2013 Memòria de l'any 2013
Memòria del curs 2011/2012 Memòria del curs 2010/2011    

Llicència de Creative Commons
Les memòries de la Fundació Joan Salvador Gavina estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons

Darrera actualització: 04/05/2016