Vols ser tu la seva estrella?

Fa més de dos mil anys que va començar una història de solidaritat. Amb el teu suport, no s'ha trencat la tradició i, mica en mica, aconseguim que les desigualtats i la situació de pobresa dels infants, hagin anat millorant.
Aquest Nadal, la carta als reis del Gavina és llarga. En Melcior ja té la llista de joguines i regals de tots els infants, adolescents i joves. Tanmateix, hi ha més maneres de col·laborar i una és fent-nos un donatiu.
Volem demanar-te que contribueixis a fer possible que els reis arribin a tots els nens i nenes del Gavina amb:

i un infant tindrà material escolar per a un trimestre.

i aquest Nadal, un infant podrà estar 5 dies de casal o un jove 3 dies de colònies.

i un infant podrà rebre atenció psicològica.

Podeu fer un donatiu fent un ingrés o una transferència al número de compte de:

  • “la Caixa”: ES78 – 2100 – 3063 – 92 – 2200049350 (Si feu un donatiu de més de 100 €, heu de fer constar el nom i NIF de la persona donant)

Qualsevol donatiu, per petit que sigui, serà ben rebut. Amb ells, farem possible que la màgia dels reis i la solidaritat arribi a les cases dels nostres nois i noies. Sabem que amb la teva generositat ho podem fer.


En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que figuren a la present butlleta quedaran incorporades als fitxers de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona.