Concierto solidario con la Coral Súnion

El proper dissabte 2 de juny teniu una cita solidaria amb la coral Súnion. El Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia serà l'escenari del concert en benefici dels infants, adolescents i joves que ens oferiran les mares, pares, exalumnes i totes les persones que d'una forma o altre s'han vinculat a l'escola Súnion. Amb ells gaudirem d'una molt bona estona de música amb èxits coneguts del gospel però també amb adaptacions de rock i pop.

Podeu comprar les vostres entrades a Àtrapalo per 10 €.

Recordeu, dissabte 2 de junya a les 20 h. al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.

Buscamos personas solidarias para las actividades de verano

Cerquem persones voluntàries per fer suport a les educadores en les activitats de casal i colònies durant els mesos de juliol i agost. Les voluntàries s'incorporaran a l’equip pedagògic de l’entitat. Busquem persones amb inquietud social, amb experiència en el temps de lleure i que sàpiguen treballar en equip.

Podeu apuntar-vos al 'oferta a través del portal hacesfalta.org o directament amb el responsable de Voluntariat a l'adreça de correu voluntariat(at)fgavina.org.

Las leyes de la supervivencia

autor: Jordi Balot

Artículo publicado en: social.cat

En los últimos meses estamos sometidos a una presión judicial que hacía muchos años que no se había vivido debido de, fundamentalmente, en todos los recursos interpuestos por el Gobierno español ante el Tribunal Constitucional cada vez que se aprueba una nueva ley en Cataluña.

Nuevo video de presentación de nuestra Fundación: "Aprendre a volar"

Durante el acto de celebración de los 35 años de la Fundación hicimos la presentación oficial del nuevo video "Aprendre a volar". Aqui os lo dejamos para que lo podais disfrutar.

Posem color a l'estiu?

Posem color a l'estiu
a Vimeo.

Vídeo de presentació de la Fundació

Aprendre a volar
a Vimeo.