Esta Navidad queremos hablaros de ESPERANZA y OPORTUNIDADES. Con vuestras aportaciones económicas hacemos frente a situaciones que excluyen a pequeños y jóvenes de disfrutar de las mismas oportunidades que la mayoría de personas de Barcelona.

Queréis darlos la mano? Contigo hacemos posible que Gaviota siga siendo camino de presente y futuro.

Cualquier donativo, por pequeño que sea, será muy recibido. Con ellos, haremos posible que la esperanza de Nadal sea realidad todo el año.
Podéis hacer un donativo con un ingreso o transferencia al número de cuenta de:

“la Caixa”: ES78 – 2100 – 3063 – 92 – 2200049350

Muchas gracias a todas las personas voluntarias

El 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat i des d'aquí volem agrair a totes les voluntàries i voluntaris la seva dedicació diària i compromís. Fa uns dies, el nostre director, en Jordi Balot, en un article d'opinió publicat al portal de la Federació Catalana de Voluntariat Social, deia que "estem de celebració doble [el Dia Internacional de la Infància i el Dia Internacional del Voluntariat] perquè ens afecta a dues de les potes més rellevants de la nostra entitat". Ells són un valor intangible de la Fundació que aporta experiència i coneixement. Totes les mostres de gratitud són poques per a elles i per això és tant important poder tenir un dia que els recordi.

Podeu llegir l'article sencer aquí

La Fundación Lealtad nos otorga el sello de ONG Acreditada

La Fundación Lealtad ens ha atorgat el Segell de "ONG Acreditada" després d'analitzar la nostra activitat en els període comprès entre els anys 2014 i 2016. En l'informe que han presentat confirmem que complim amb els principis de transparència i bones pràctiques. Amb aquest segell, els donants i col·laboradors que vulguin implicar-se en els nostres projectes, podran identificar la Fundació com una entitat compromesa amb la transparència i les bones pràctiques.